Anu anu anu,.. Taun baru karek sok mben masamu. Gek yo wayah e liburan masamu opo sampean-sampean kabeh wes duwe opsi dolan. Lak urung tak dudoi panggon dolan kanggo warga masyarakat Tulungagung dan sekitarnya ono panggon dolan seng wes ra usah adoh” yo kui neng pantai sine, pantai sine kui gone neng deso kalibatur kecamatan kalidawir kabupaten tulungagung. Lak enek seng urung eruh mbukak o gugel maps, neng kono bakal ti dudoi dalan menuju pantai sine. Seng kanggone isek blajar dolanan gae gugel maps ketimbang timbang salah kedaden koyok seng uwis-uwis golek rute terdekat eeh bak no jujukane dalan neng tegalan gek jembule buntu, dadi ndak usah mileh rute tercepat. Milih o seng jalur roda 4 wess kui mesti teko kono ndak lak mblasuk” turut alas. Oke ketimbang kandas nong dalan prayo pileh teko panggen gek nyawang pantai nggone neng sor cemoro karo ngrasakne kuliner neng kono weehhh tenan lak di bayangne garai ngiler 😑

Translite: chat admin 😉

Akun Resmi Media Sosial Desa Kalibatur.
Website:kalibatur.tulungagungdaring.id
Facebook: Kaur kalibatur
Instagram : desakalibatur_official
Twitter: DKalibatur
Youtube: Desa Kalibatur

Email: desa.kalibatur@gmail.com

 

Bagaimana reaksi anda mengenai artikel ini ?

Tinggalkan Komentar

Komentar anda tidak akan dipublikasikan, jika formulir yang ditandai * tidak diisi.